0524 - 29 17 05 | info@evening-stars.nl Boek ons

Stoffer

Zanger / Toetsenist

Hallo, ik ben Stoffer en ben als jongetje van 8 jaar begonnen met accordeon les, eerst privé en later bij de muziekschool in Hoogeveen. Na een aantal jaren ging ik  met andere jongens uit het dorp samen spelen.Toen ik een jaar of zestien was kwam ik Reinhart Smit tegen waarmee ik een Duo ben begonnen. Onze eerste optredens kwamen naar verloop van tijd en dit was heel leuk om te doen.Hieruit is ook de band De Evening Stars onstaan.

De eerste jaren speelde ik accordeon en later ben ik op orgel overgegaan. In de loop van de tijd kwam de plaats van bassist vrij omdat Tini stopte en toen heb ik basgitaarles genomen en ongeveer 15 jaar de bas bespeelt in de band. Door wisselingen in de band speel ik nu weer de toetsen en dat doe ik nu ook al weer jaren.

Muziek is voor mij altijd heel belangrijk geweest in mijn leven en ik kan me dan ook geen leven zonder muziek voorstellen. Zo lang ik gezond, fit en er geen andere reden is zal ik muziek blijven maken. In ons dorp hebben wij ook een accordeon club waar we met een aantal mensen lekker ontspannen bezig zijn wat gewoon leuk is om te doen.

Ik hoop nog veel optredens te doen en dan aan het eind weer te mogen horen dat men genoten heeft van de muziek die wij maken, want dat is waar je muziek voor maakt. Graag tot ziens op een volgend feest.

Een muzikale groet,

Stoffer

Boek ons


instagram Volg ons op instagram instagram +Meer foto's
De Evening Stars, "altijd feest, of niet soms?" Boek ons